Digra Photography
  

Tarief fotograaf voor Sensueel, boudoir en naaktfotografie

Sensueel naakt en of Boudoir (lingerie)

Buiten en ergens op locatie (outdoor), kies uw pakket:

 • Small, tijdsduur 1/2 uur, 5 HQ fotobestanden, Tarief € 175,=
 • Medium, tijdsduur 1 uur, 20 HQ fotobestanden, Tarief € 239,=
 • Large, tijdsduur 1 1/2  uur, 30 HQ fotobestanden, Tarief € 280,=
 • Extra large, tijdsduur 2  uur, 40 HQ fotobestanden, Tarief € 330,=
 • Super large, tijdsduur 3 uur, 60 HQ fotobestanden,Tarief 350,=


Binnen in de studio (of elders) , kies uw pakket:

 • Small, tijdsduur 1/2 uur, 5 HQ fotobestanden, Tarief € 250,=
 • Medium, tijdsduur 1 uur, 20 HQ fotobestanden, Tarief € 297,=
 • Large, tijdsduur 1 1/2  uur, 30 HQ fotobestanden, Tarief € 326,=
 • Extra large, tijdsduur 2  uur, 40 HQ fotobestanden, Tarief € 350,=
 • Super large, tijdsduur 3 uur, 60 HQ fotobestanden, Tarief 399,=

  Kadobon:
 • U krijgt na uw fotosessie, een boeking indoor of outdoor voor pakket "Large", "Extra large" of "Superlarge", een kadobon / een voordeelbon hetgeen een waarde vertegenwoordigt tot maximaal 105,= euro excl btw. De kadobon geeft u namelijk recht op 25 % extra fotobestanden op het aantal fotobestanden dat u geleverd zou krijgen op het pakket van uw  keuze. Bijvoorbeeld in geval van een pakket Superlarge krijgt u geen 60 fotobestanden geleverd maar u krijgt maar liefst 75 fotobestanden geleverd. Het verschil van 15 extra fotobestanden vertegenwoordigt een bedrag van 105,= euro excl btw. Zie ook "levering en nabestelling van foto's". De kadobon kan niet worden omgeruild tegen een korting op het reguliere tarief. De bon kunt u zelf gebruiken bij een volgende fotosessie of u geeft de kadobon aan iemand anders. De kadobon kan enkel worden toegepast op een boeking indoor of outdoor voor pakket "Large", "Extra large" of "Superlarge". Een boeking moet rechtstreeks via onze website bij ons wordt geboekt. Deze kadobon geldt enkel voor indoor of outdoor photoshoots "Sensueel naakt en of lingerie / boudoir" en geldt niet in combinatie met of bovenop een andere korting die u bij ons mogelijk kunt krijgen. De bon heeft een geldigheidsduur van 12 maanden met ingang van de datum van uw photoshoot.

  Wist u dit al?
  1)
  Wij hanteren uitermate scherpe tarieven in relatie tot het aantal HQ foto's dat u bij ons krijgt ten opzichte van anderen.
  2) 
  U krijgt bij ons een fotosessie van 3 uur voor de prijs waar u bij anderen vaak maar 1,5 uur krijgt. Daarnaast leveren wij standaard meer foto's af dan bij de concurrent. Waarom? Wij houden niet van gehaast werk en trekken graag voldoende tijd uit voor het perfecte resultaat. U moet zich op uw gemak voelen en relaxed zijn. Dit uit zich op de foto's en dat is wat we willen. Dat is waarom wij voor u alle tijd uittrekken. Voorts gaan wij er van uit dat u liever 40 HQ foto's ontvangt van deze speciale fotosessie dan maar 15. Waar of niet? 
  3)
  Een kortere sessie dan 3 uur, kan natuurlijk ook. Ook dan zorgen wij voor de juiste en een relaxte sfeer. Edoch, ons advies, neem de tijd, want dat geeft echt het beste resultaat en u kunt veel meer setjes, poses etc doen. Ook bij een kortere sessie zijn wij nog altijd de beste keuze qua prijs in verhouding tot het resultaat en het aantal HQ foto's dat u bij Digra Photography krijgt.  
  4)
  U bent echt niet een van de weinige die een photoshoot naakt en sensueel leuk vindt en er over nadenkt om dit een keer te doen. Heel vinden mensen vinden dit namelijk echt leuk om een keer te doen, voor zichzelf of bijvoorbeeld als kado voor de partner. U bent daar dus zeer zeker geen uitzondering op. Dit soort photoshoots worden soms ook geboekt omdat er amputaties gaan plaatsvinden en de betrokkene voor dat moment nog eens mooi sensueel gefotografeerd wil worden, puur natuur. Kortom, iedere reden is goed om dit te doen, schroom dus niet en doe het maar. U gaat er uitermate tevreden over zijn. Velen zijn u bij ons al voorgegaan.     Twijfel dus geen seconde en.. 
  boek uw fotosessie nu


Noot:

En fotosessie indoor kan ook plaatsvinden in uw eigen omgeving thuis. Een fotosessie thuis, kan ALLEEN als u kiest voor de optie "Extra large" of "Super large". Een sessie thuis vergt namelijk wat meer tijd i.v.m. het mogelijk verplaatsen van meubilair en of het uitkiezen en creëren van de juiste setting. Deze settings kunnen overigens wel weer leuker en creatiever zijn dan een sessie in de fotostudio. Anyway; bespreek uw wensen en de mogelijkheden met de fotograaf. In geval van een fotosessie thuis, geldt hetzelfde tarief als een fotosessie outdoor.

U wilt nu een fotosessie boeken? U gaat de stap nu maken? Ga dan nu naar het contactformulier en vraag het aan, klik hier.

Opmerking

 • Alle foto's worden in het professionele RAW bestand gemaakt zodat de foto's 1 op 1 optimaal kunnen worden bewerkt. 
 • De foto's worden vervolgens omgezet in een JPEG bestand en op deze wijze aan u geleverd.
 • Alle foto’s worden d.m.v. "we transfer" naar u toegestuurd (zie opmerking)
 • Alle foto's heeft u binnen enkele dagen na datum van de fotoshoot in uw bezit
 • Uitleg tarieven. Klik hier


Foto's bekijken, klik hier

Meer weten over onze dienstverlening, klik hier

Contactformulier invullen, klik hier.

Wie is de fotograaf, klik hier.

Voorbeelden van Naakt en Sensuele poses, klik hier  
Bellen
Info