Digra Photography
  


Particuliere betaalregeling voor bruiloft reportages

Indien u gespreid wil betalen, dan betaalt binnen 30 dagen na het ondertekenen van de overeenkomst 10 % van de factuur. Het resterende gedeelte van de factuur kunt u vervolgens delen door het aantal maanden dat het nog duurt tot aan de bruiloft. Dat termijnbedrag maakt u vervolgens maandelijks aan Digra Photography over.

Voorbeeld:

  • U kiest pakket 10 uur, factuur bedrag 1648 euro excl btw, geen reiskosten i.v.m. minder dan 1 uur reistijd enkel reis.
  • Eind januari ondertekenen wij de inhuurovereenkomst
  • In december  is de bruiloft
  • Voor eind februari betaalt u 10% van de factuur, zijnde 164 euro excl btw
  • Er resteert 1484 euro excl btw te betalen over 9 maanden tijd tot en met november.

U betaalt nu maandelijks voor de laatste datum van iedere maand euro 164,-  excl btw aan Digra Photography tot en met eind november.
De laatste betaling vindt dus uiterlijk eind november plaats.

Restitutie en annuleringskosten

1.      Indien u tot 180 dagen voorafgaand aan de bruiloft om wat voor reden dan ook de bruiloft annuleert, dan wordt 5 % kosten in rekening gebracht van de originele factuur. Er worden geen kosten in rekening gebracht i.g.v. overlijden of ernstige ziekte onderbouwd met een doktersverklaring.

2.      Indien u tussen 180 en 90 dagen voorafgaand aan de bruiloft om wat voor reden dan ook de bruiloft annuleert, dan wordt   10 % kosten in rekening gebracht van de originele factuur. Er worden geen kosten in rekening gebracht i.g.v. overlijden of ernstige ziekte onderbouwd met een doktersverklaring

3.      Indien u tussen 90 en 60 dagen voorafgaand aan de bruiloft om wat voor reden dan ook de bruiloft annuleert, dan wordt 25 % kosten in rekening gebracht van de originele factuur. Er worden geen kosten in rekening gebracht i.g.v. overlijden of ernstige ziekte onderbouwd met een doktersverklaring

4.      Indien u tussen 60 dagen tot en met 1 dag voorafgaand aan de bruiloft om wat voor reden dan ook de bruiloft annuleert, dan wordt 50 % kosten in rekening gebracht van de originele factuur. Er worden geen kosten in rekening gebracht i.g.v. overlijden of ernstige ziekte onderbouwd met een doktersverklaring.

5.      Indien u reeds meer heeft betaald dan dat er aan kosten in rekening moet worden gebracht in verband met annulering, dan wordt het restant aan uw teruggestort binnen 30 dagen nadat u de annulering via de e-mail aan ons heeft doorgegeven.

6.      Indien de fotograaf om wat voor reden dan ook de opdracht moet annuleren, dan wordt hetgeen u al heeft betaald volledig gerestitueerd.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram