Digra Photography
  Fotograaf lingerie, sensuele fotografie, naakt fotografie en boudoir fotografie.

Mooie sensuele / (bedekt) naakt / lingerie en boudoir fotografie is prachtig. Een mooie sensuele foto straalt naar mijn idee altijd pure klasse en absolute stijl uit. Niets meer en niets minder. Het is vaak de suggestie die de stijl en de klasse onderschrijft. Kortom, bij zogenaamde "naakt" fotografie zie je bij wijze van spreken vaak nog minder dan dat iemand in bikini loopt. U begrijpt vast wat ik hiermee bedoel te zeggen. 

Sensuele (lingerie, boudoir) fotografie kan indoor en outdoor plaatsvinden. Indoor zal veelal in een studio plaatsvinden waar gebruik wordt gemaakt van diverse verlichtingsbronnen. Zachte belichting met schaduweffecten of juist tegenlicht, kan tot prachtige foto's leiden. Aan de andere kant kan ook met natuurlijk licht worden gewerkt. Hier wordt juist niet met extra lichtbronnen gewerkt. Dit geeft een natuurlijk resultaat. 

Outdoor sensuele fotografie kan natuurlijk niet zo maar overal plaatsvinden. Er is een mooie en rustige locatie nodig om de foto's te kunnen maken. Deze locatie kan ergens in de natuur zijn, in het bos, in een weiland, op een
strand, bij een meer, een verlaten industrieterrein of het kan iedere andere willekeurige locatie zijn waar ongestoord kan worden gefotografeerd. 

De sfeer tijdens een fotosessie is in ieder geval prettig, zeer relaxed en uiteraard zakelijk. Door de fotograaf, de  assistente en het model of modellen wordt hard gewerkt tijdens de fotoshoot om een prachtig fotoresultaat te behalen. Dat is wat wij opleveren! Dat is wat Digra Photography voor u gaat doen.

Alle foto's worden in RAW formaat gemaakt. Dat is een professioneel foto formaat waarin foto's kunnen worden gemaakt. Hierdoor kan er een uitgebreide nabewerking plaatsvinden van de foto's. Kleuren, scherpte, helderheid, schaduwen, licht en donkere partijen kunnen allemaal worden bewerkt. Een vlekje op de huid kan eenvoudig worden weggewerkt met Photoshop. Wij besteden veel werk aan het bereiken van een prachtig resultaat.  De bewerkte foto's worden omgezet in JPEG en op deze wijze aan u aangeleverd. Zie ook aanlevering.

Een fotosessie Boudoir, Lingerie en of sensuele naaktfotografie kan worden geboekt voor 30, 60 en 90 minuten, 2 en 3 uur (indoor en outdoor).  Informeer naar de opties, vul het contactformulier in en bespreek uw wensen met de fotograaf. Zorg dat u zich op uw gemak voelt tijdens de sessie. Neem indien mogelijk uw (of een) vriend, vriendin, echtgenoot of echtgenote mee. Iemand waarbij u zich extra op uw gemak voelt. Zo'n aanwezigheid, mag natuurlijk niet verstorend werken. Wilt u met uw partner op de foto? Meld dit dan voorafgaand aan de fotoshoot. Dat is geen probleem, dit zien we dan als een all-in one fotoshoot. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. 

Onze fotogalerij bekijken met enkele voorbeelden van boudoir, lingerie en sensuele fotografie? klik hier

Hoe wilt u poseren? Wat voor soort foto's wilt u van u laten maken? Doe ideeën op en laat het ons weten. Klik hier 

Maak met ons een afspraak en vul het uitgebreide contact en intakeformulier in. Klik hier!

Wat zijn onze tarieven? Klik hier

Hoe ga ik te werk? Klik hier.

Wilt u een combinatieshoot? Portret, Model in diverse kledingssetjes alsmede sensueel naakt. Meer info, klik hier

Uitleg tarieven, klik hier

Superdeal Photoshoot strand of resort, klik hier

Amsterdamfotograaf boudoir en lingerie rotterdam fotograaf boudoir en lingerie leidenfotograaf boudoir en lingerie delftfotograaf boudoir en lingerie Goudafotograaf boudoir en lingerie voorschotenfotograaf boudoir en lingerie Hooddorpfotograaf boudoir en lingerie Amstelveenfotograaf boudoir en lingerie fotograaf boudoir en lingerie haarlem fotograaf boudoir en lingerie zandvoort fotograaf boudoir en lingerie zandvoortfotograaf boudoir en lingerie schiedamfotograaf boudoir en lingerie schiedam fotograaf boudoir en lingerie dordrecht fotograaf boudoir en lingerie wassenaarfotograaf boudoir en lingerie wassenaar fotograaf boudoir en lingerie Amsterdam fotograaf boudoir en lingerie Amsterdamfotograaf naakt en sensueel rotterdam fotograaf naakt en sensueel leidenfotograaf naakt en sensueel delftfotograaf naakt en sensueel Goudafotograaf naakt en sensueel voorschotenfotograaf naakt en sensueel Hooddorpfotograaf naakt en sensueel Amstelveenfotograaf naakt en sensueel fotograaf naakt en sensueel haarlem fotograaf naakt en sensueel zandvoort fotograaf naakt en sensueel zandvoortfotograaf naakt en sensueel schiedamfotograaf naakt en sensueel schiedam fotograaf naakt en sensueel dordrecht fotograaf naakt en sensueel wassenaarfotograaf naakt en sensueel wassenaar fotograaf naakt en sensueel Amsterdam fotograaf naakt en sensueel
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram