Digra Photography
  

Gastenboek

Op vele verzoek zijn we onlangs maar een gastenboek begonnen. Veel klanten vinden het fijn om hun positieve ervaring te vermelden uit dankbaarheid voor de mooie foto's. En, aangezien dit uiteraard ook een mooie promotie is voor Digraphotography, is dit gastenboek opengesteld. Wellicht dat u als potentiële nieuwe klant er nu ook van overtuigd bent, dat u bij Digraphotography uw foto opdracht moet laten uitvoeren. 


Gastenboek

21 berichten op 5 pagina's
Elisabeth
27-03-24 14:48:36
Voor de verjaardag een prachtige naakt reportage laten maken door Didier. Best een spannende afspraak maar Didier stelde me erg op mijn gemak en gaf me veel zelfvertrouwen. Hij maakte mooie decente foto’s met een schitterende belichting waardoor mijn vrouwelijke lijnen erg mooi naar voren kwamen. De foto’s alleen al hebben mij een enorme boost gegeven en mijn vriend was verbijsterd, verrast en heel blij met het resultaat. Dank je wel Didier voor je begrip, professionaliteit en snelheid van het vervolg na de afspraak. Heel blij mee!
Marianne en Jacob
26-03-24 09:32:14
Onze trouwdag is prachtige vastgelegd door Digraphotography. De ceremonie is geweldig gefotografeerd en de trouwfoto's van mijn man en ik zijn fantastisch. Met veel plezier ga ik de komende jaren naar de hele reportage blijven kijken van onze trouwdag. Dankjewel Didier voor de fijne samenwerking en uiteraard alle mooie foto's. Ik ga je over een tijdje zeker nog boeken voor een zwangerschapsshoot en familieportretten.

Groetjes Marianne en Jacob
Mirjam Oostenbeek
22-03-24 12:28:02
Dank voor de prachtige fotoserie die is gemaakt in de studio. Veel foto's en tegen een goede prijs en allemaal met topkwaliteit. Ik ben blij dat ik bij Digraphotography foto's heb laten maken. Didier heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Een aanrader voor iedereen.
Annelies en Ronald Vermeer
10-03-24 15:35:46
Fotograaf Didier heeft van mijn man ik een prachtige portretserie gemaakt. Alle foto's zijn even mooi. Het was moeilijk kiezen om de allermooiste foto op museumglas af te drukken. Maar het is gelukt. Tnx Didier. Echt aan te raden deze fotograaf.
Luc van der Windt
10-03-24 08:44:53
Mijn eerste naakshoot bij Didier is inmiddels wat maandjes terug (augustus 2023) maar het lijkt gisteren. Hier in de woonkamer staat een van de mooiste foto's die Didier heeft gemaakt, die heb ik op plexiglas laten afdrukken. De fotosessie met Didier was fantastisch. Voor mij nieuw om te doen maar het plezier straalt van de foto's af. Stralend, zo voelde ik me tijdens het maken van de foto's. Ik heb genoeg ideeën voor een volgende sessie, lijkt me leuk.
Tonen: 5  10   20


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram