Digra Photography
  

Blootgewoon leden krijgen 25% voordeel

Blootgewoon leden met een aantoonbaar actief lopend jaarabonnement krijgen sowieso bij Digra Photography standaard en eenmalig 25% voordeel. U krijgt maar liefst 25% extra bestanden dan normaal bij het boeken van een reguliere photoshoot Lingerie, Boudoir en Sensueel naakt. Zie tarieven van de reguliere fotoshoots, klik hier. Dit voordeel is ook van toepassing voor alle naturisten en nudisten die actief deze leefstijl omarmen, helaas geen lid zijn van de NFN, maar dan wel kunnen onderbouwen in het tekst veld op het aanmeldformulier waarom zij geen lid zijn maar toch overtuigd naturist of nudist zijn dan wel actief aan naaktrecreatie doet en waaruit dit dan blijkt. Wilt u de extra korting zonder lid te zijn, dan zult u ons moeten overtuigen dat u er wel degelijk bij hoort en zien wij uw argumentatie graag tegemoet.  

Iedere naturist en nudist zou van zich zelf eens een mooie fotosessie moeten laten maken. Ja toch?! In de koudere maanden kan dit uiteraard in een fotostudio plaatsvinden of iedere andere beschikbare locatie binnen. In de zomermaanden kunnen er fotosessies worden geboekt op officiële naturisten en nudisten locaties, zoals het naaktstrand of een naturistenresort / - camping. Dit is de "Superdeal photoshoot naakt"en is inmiddels uitgegroeid tot een populaire photoshoot.

Degenen die zich meer als een naaktrecreant zien in plaats van een overtuigd nudist of naturist, boeken ook vaak deze fotosessie. De scheidingslijn tussen de groepen is echter dun. De groep naaktrecreanten is probleemloos naakt te midden van anderen bij gelegenheid, bijvoorbeeld in een sauna of af en toe op het naaktstrand. De groep van nudisten is het liefst te allen tijde naakt omdat zij zich zo zeer gelukkig, super relaxed en volledig vrij voelen en het dus niet meer dan gewoon of vanzelfsprekend vinden om zo veel als mogelijk naakt te zijn. Naturisten zijn natuurlijk ook graag naakt en voelen zich eveneens zo op hun best. Naturisten koppelen het naakt zijn echter meer aan 1 zijn met de natuur en aan een levensvisie. Digraphotography maakt het niet veel uit, die kleine verschillen.

Iedereen die naakt zijn in het openbaar prima vindt en dit ook doet, respect heeft voor alle anderen op die locaties en goed begrijpt dat de superdeal photoshoot naakt uitsluitend, enkel en alleen een professionele fotosessie is en niets meer dan dat, is welkom bij ons om deze geweldige fotosessie te plannen / te boeken. Digraphotography heeft maar 1 doel en dat is: klik hier

Digra Photography heeft daarom voor eerdere genoemde doelgroepen een superdeal photoshoot naakt samengesteld. Een "must do photoshoot" voor iedere naturist, nudist (en dus naaktrecreant). Op eerder genoemde locaties kan er immers, met instemming van het model, ongestoord op alle tijden naakt worden geposeerd en gefotografeerd. Uiteraard wordt de privacy van andere gelijkgestemde naturisten en nudisten 100% gerespecteerd die daar op de locatie aanwezig zijn en worden er geen andere mensen dan de klant gefotografeerd. De overige naturisten en nudisten zullen er op hun beurt geen moeite mee hebben dat er op hun locatie een photoshoot naakt plaatsvindt. 
Klik voor meer informatie over de superdeal photoshoot naakt op het strand of een resort, hier.

Veel is mogelijk, bespreek uw wensen met de fotograaf. Vul het contactformulier in en vermeld of u tot bovenstaande groep mensen behoort zodat uw voordeel direct gegarandeerd is. Fotosessies zijn te plannen voor individuen, koppels en groepen. Exacte afstemming over de opties en uw wensen vindt plaats na ontvangst van het contactformulier


Foto's bekijken, klik hier
Meer weten over onze dienstverlening, klik hier
Contactformulier invullen, klik hier
Wie is de fotograaf, klik hier.
Voorbeelden van Naakt en Sensuele poses, klik hier


Tarieven bekijken van reguliere boeking, klik hier
Info over de Superdeal photoshoot naakt in de zomermaanden, klik hier


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram